PDA

צפה בגרסא המלאה : הקבוצה המסוכנת ביותר בכביש

AmirS
03-03-11, 05:28 PM
כך לפי משטרת התנועה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4037322,00.html

דורון מהנגב
03-03-11, 06:46 PM
אמיר, אני מציע כרגע לא להתלהם על העניין הזה. מחר אנחנו מלווים חבר בדרכו האחרונה.
תגיע העת לשבת בנחת מול המשטרה, הגם שכבר עשינו זאת לא פעם ולדבר על מי מסוכן ומי מסתכן ומי מסכן את מי, הם יודעים היטב את התשובה אבל תמיד נכון להעלות זאת שוב.

liran
06-03-11, 03:58 PM
דורון שלום,
מסכים כי אין להתלהם, בוודאי לא כעת, אבל היתכן, שמשטרת התנועה תצא נקייה מפרסום, כ"כ מגמתי, בעיתוי אומלל, ואשר לוקה בכל כך הרבה אי דיוקים, שלא לאמר שקרים. הם הרי, לדבריך, יודעים את האמת. חושב שיש למצות את הדרכים העומדדות לנו, כמו פרסום מושכל בתקשורת למיניה-בה נפרום אחת לאחת את "טענותיהם"
בברכת חברים
אלי לירן

AmirS
06-03-11, 05:49 PM
אגב דורון ידידי,

אין כאן התלהמות כלל.
לא אני כתבתי ובוודאי שלא אני הוא שבחר את עיתוי הפרסום ב-Ynet.
בהחלט יש תרעומת על הדימוי ועל הנתונים ואני מסכים כי יש לפעול בדרכים המקובלות על מנת לנסות ולשנות זאת.
חלקתי גם אני כבוד אחרון לטל שביט ביום שישי, במסע המכובד והראוי לדרכו האחרונה.
דווקא בגלל העיתוי, אני חושב שיש לתת לנושא יותר דגש מול הרשויות.

אמיר.

דורון מהנגב
08-03-11, 10:58 AM
הפרסום של המשטרה נעשה בלי מחשבה וכצעד מתגונן. קל להאשים את האחר, את הרוכבים, כאשר אתה חסר אונים לעיתים. אני באמת חושב שמשטרה, לעיתים, חסרת אונים ונותר לה רק למדוד מרחקי בלימה, לצלם, לאפשר פינוי השברים המתכתיים והאנושיים מהזירה. אחרי הכל, הם לא יכולים למנוע כל התאונות. הם אולי, אולי, יכולים לעשות את הכבישים ליותר בטוחים...גם זה בספק.
האחריות היא עלינו.. למהר פחות ולא להפתיע... אנחנו הפגיעים ביותר על הכביש, הסטטיסטיקה תומכת בהשערה זו.